De Beste Bosch Hogedrukreinigers

Bosch Hogedrukreinigers

Bosch is een van de benchmarks onder fabrikanten van hogedrukreinigers. Dit merk produceert verschillende schonere modellen die geschikt zijn voor alle toepassingen en alle budgetten. Bekijk hoe u het apparaat kunt vinden dat bij u past.

Modellen Ontworpen voor Alle Toepassingen

Bosch zorgt ervoor dat zijn hogedrukreinigers in verschillende modellen worden aangeboden om aan de behoeften van al zijn klanten te voldoen. Zo heeft het Duitse bedrijf een ruim aanbod aan aanbiedingen voor particulieren, semi-professionals en schoonmaakprofessionals.

Voor Particulieren

Individuen zullen ongetwijfeld de Bosch EasyAquatak waarderen, een elektrische hogedrukreiniger van 1300 W. Dit apparaat kan tot 320 liter water per uur voortstuwen bij een druk van 110 bar. Dit is ruim voldoende om al het vuil van gladde of halfgladde oppervlakken van een auto of terras te verwijderen. De Bosch EasyAquatak-reiniger is bovendien compact en zeer gemakkelijk te vervoeren. Met een gewicht van minder dan 4 kg en een compact volume is het een ideale reiniger voor routinematig huisonderhoud.

Voor de Pro’s

Professionals zullen zich meer aangetrokken voelen tot de veel krachtigere Bosch-modellen, zoals de GHP 6-14. Dit robuuste apparaat van 26 kg – maar gemakkelijk te vervoeren – toont alle kwaliteiten die worden gezocht in een hoogwaardige reiniger voor professioneel gebruik. Op vol vermogen levert dit model heet water of water gemengd met wasmiddel met een debiet van 650 l/u en een druk van 150 B. Deze prestatie is mogelijk dankzij een 2500 W-motor die speciaal is ontworpen om aan alle professionele vereisten te voldoen. Deze reiniger is gekwalificeerd voor het verwijderen van vuil van garagevloeren, gevels van gebouwen en andere drukbelopen oppervlakken.

Waarom Kiezen Voor een Bosch Hogedrukreiniger?

Bosch heeft een relatief nieuwe aanwezigheid op de markt voor hogedrukreinigers. Het Duitse merk neemt niettemin een belangrijke plaats in deze sector in, dankzij een zekere beheersing van innovatieve technologieën waarmee het apparaten kan aanbieden die efficiëntie, kracht en wendbaarheid combineren. De groep beschikt dus over een volledig assortiment schoonmakers om aan de behoeften van alle gebruikers, individuen of professionals te voldoen.

Bosch hecht ook veel belang aan de ergonomie van zijn apparaten. Het bedrijf maakt met name gebruik van motoren met een laag geluidsniveau, een kwaliteit die door zijn klanten zeer wordt gewaardeerd. Deze technologie is een duidelijk voordeel voor Bosch-modellen, die als de stilste op de markt worden beschouwd.

Bosch-reinigers zijn ook uitgerust met het Aquastop-systeem. Dit is een geïntegreerde beveiliging tegen waterlekken, maar ook om de werking van de motor en de pomp te regelen. Met dit apparaat stopt de voortstuwing van de reiniger automatisch wanneer de druk op de trekker tot een bepaald niveau daalt. Dit apparaat voorkomt verspilling van water en elektriciteit.

Een ander voordeel is dat Bosch hogedrukreinigers compact zijn. Ze zijn daarom na gebruik gemakkelijk op te bergen.

Aangepaste Accessoires Voor Optimale Prestaties

Ook al presteren ze al goed zoals ze zijn, Bosch hogedrukreinigers leveren betere prestaties met de juiste accessoires. Het moet gezegd dat de Duitse apparatuurfabrikant niet beknibbelt op de middelen om zijn klanten uit te rusten met de accessoires die ze nodig hebben.

De extra uitrusting van een Bosch reiniger varieert van eenvoudige vervangingsfilters tot slangverlengingen, terrasreinigers, allesreinigers en wasborstels. Houd er echter rekening mee dat de door Bosch geleverde accessoires niet universeel zijn. Ze zijn ontworpen voor specifieke modellen om de prestaties te verbeteren.

En de prijs in dit alles? De prijzen van een Bosch hogedrukreiniger variëren afhankelijk van het model, de bestelde accessoires en de distributeur. De kosten van een krachtig apparaat van het merk liggen binnen het marktgemiddelde, behalve voor professionele modellen.

Voor meer informatie, zie de Bosch-site

De Geteste Modellen

Bosch hogedrukreiniger

Bosch Professional GHP 5-75 Hogedrukreiniger


Introductie van de Bosch Professional GHP 5-75 De Bosch Professional GHP 5-75 is in totaal 43,9 cm lang, 78,6 cm breed en 39,4 cm hoog. …

Bosch hogedrukreiniger

Bosch Advanced Aquatak 150 Hogedrukreiniger

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hogedrukreiniger? Bosch creëerde de AdvancedAquatak 150 om te voldoen aan de vraag van gebruikers die …

Bosch hogedrukreiniger

Bosch UniversalAquatak 135 Hogedrukreiniger


Opnieuw heeft Bosch zich kunnen onderscheiden door de UniversalAquatak 135 hogedrukreiniger te creëren. Dit zowel efficiënt als gemakkelijk te hanteren model …

Bosch hogedrukreiniger

Bosch EasyAquatak 120 Hogedrukreiniger


Dankzij hun onmiskenbare prestaties en robuustheid genieten Bosch-apparaten al een uitstekende reputatie in de hogedrukreinigingsmarkt.

Bosch hogedrukreiniger

Bosch Fontus Draadloze Hogedrukreiniger

Presentatie van de Bosch Fontus De Fontus is een draadloze hogedrukreiniger van Bosch. Het draagt ​​een maximale druk van 15 bar. Dit model …

Bosch hogedrukreiniger

Bosch AQT 45-14 X Hogedrukreiniger


Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hogedrukreiniger? Bosch creëerde het AQT 45-14 X-model om te voldoen aan de vraag van gebruikers die streven naar …

Bosch hogedrukreiniger

Bosch AQT 37-13 Hogedrukreiniger


Opnieuw heeft Bosch zich kunnen onderscheiden door de AQT 37-13 hogedrukreiniger te creëren. Zowel efficiënt als gemakkelijk te hanteren, geniet dit model al van een …

Leave a Comment