Einhell TC-HP 2042 Hogedrukreiniger

Einhell is een groot merk dat hoogwaardige doe-het-zelfgereedschappen ontwerpt. Sinds de oprichting is het consumenten krachtige apparaten blijven bieden die onfeilbaar werk garanderen.

De hogedrukreiniger TC-HP 2042 is zo’n hulpmiddel. Dit is een model met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding dat we in deze test zullen ontdekken.

Presentatie van de Einhell TC-HP 2042

De Einhell TC-HP 2042 hogedrukreiniger is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een dergelijke machine voor thuisgebruik. Het is een apparaat dat aangesloten moet worden op een spanning van 220 tot 240 Volt. Deze tool op instapniveau onderscheidt zich op de markt door zijn lage prijs en prestaties.

Het is ook interessant voor de marketing met de Easy packs en de basispacks van Einhell. Hierdoor kunt u uw reinigingswerkzaamheden met slechts één apparaat uitvoeren. De inhoud wordt gebruikt bij verschillende taken, zoals terrasreiniging.

Het ontwerp van het apparaat biedt het voordeel dat het compact is. 32 cm lang en 31 cm breed, met een hoogte van 65,5 cm heeft hij slechts een kleine ruimte nodig om op te bergen. Aan de visuele kant biedt het een mooi ontwerp met rood en zwart.

Het apparaat weegt 9 kg. De inhoud van de wasmiddeltank is 45 cl. Opgemerkt moet worden dat de maximale watertemperatuur 60° C is en de maximale inlaatdruk 6 bar is. Bij het aansluiten moet rekening worden gehouden met de gegevens ervan.

Technische Specificaties in Detail

Kracht2000W
Druk150 bar
waterstroom max.420 l/u
Type motorElektrisch
Slang lengte:6 meter
max. temperatuur60°C
Dimensies32 x 31 x 65,5 cm
Gewicht9,05kg
Fabrieksgarantie2 jaar
Prijs

Een Krachtige Hogedrukreiniger

De Einhell TC-HP 2042 garandeert een perfecte reiniging dankzij zijn prestaties. Het verwijdert gemakkelijk vlekken of schuim, zelfs de meest hardnekkige, dankzij een druk van 150 Bar met een debiet van 420 L/h. Dit gereedschap heeft een krachtige 2000 Watt motor.

Bovendien erft het apparaat de kenmerken die nodig zijn voor alle vereisten van reinigingswerkzaamheden. Of het nu voor het voertuig, het terras of de muur is, de machine is robuust genoeg en heeft alle essentiële accessoires voor dit soort werk, namelijk een brede spuitmond, een roterende borstel en een Jetlans.

Einhell hogedrukreiniger

Correcte Wendbaarheid

De Einhell TC-HP 2042 hogedrukreiniger is probleemloos te hanteren. Dit model is gunstig voor mobiel gebruik. Ondanks het gewicht is het apparaat gemakkelijk te vervoeren. De beweging wordt verzekerd door wielen. De machine heeft ook een centrale handgreep die kan worden gebruikt om het gebruik te optimaliseren.

Deze tool is bedoeld om thuis netheid te behouden. Om al het vuil te kunnen verwijderen, volstaat het om de machine aan te sluiten op water en elektriciteit.

Met een schakelaar kun je hem ook aan of uit zetten. De slang van 6 meter is effectief in het bereiken van elk te reinigen gebied en hoek.

Andere Functies om Te Onthouden

Na gebruik is het belangrijk om de machine op te bergen. Het heeft een haak om de slang op te hangen en een andere voor de stroomkabel. Het heeft ook verschillende opslagruimtes voor sproeiers, pistolen en andere elementen waaruit het bestaat.

Door de compacte vorm is het opbergen praktisch en eenvoudig waardoor je onder andere de machine goed kunt bewaren.

Einhell hogedrukreiniger

Daarnaast is het met dit model mogelijk om accessoires eenvoudig en snel te wisselen. Er is namelijk een Jet-Click snelkoppelingssysteem in het toestel geïntegreerd.

Ons Oordeel Over de Einhell TC-HP 2042

Opnieuw verrast Einhell met zijn creaties. Deze hogedrukreiniger heeft meerdere voordelen om van te profiteren bij het kopen. Uitgerust met een redelijk robuuste motor, is hij in staat om alle taken met betrekking tot buitenreiniging uit te voeren.

Het apparaat is zo ontworpen dat het niet omvangrijk is en gemakkelijk op te bergen. Het biedt een perfecte wendbaarheid dankzij de verschillende elementen waaruit het bestaat.

Einhell hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger
Einhell TC-HP 2042

Vermogen: 2200W
Druk: 150 bar

Leave a Comment