Nilfisk Hogedrukreiniger 130 Bar Review

Nilfisk Core 130 hogedrukreiniger

De Nilfisk C130 is een hogedrukreiniger die bewonderenswaardige prestaties levert voor dagelijks gebruik. Als je dit model wilt kopen, weet dan dat het beschikbaar is op Amazon met gratis verzending. Vind in deze gids onze mening en volledige test.

Nilfisk staat bekend om zijn robuuste en efficiënte reinigingsapparaten en heeft opnieuw zijn enorme knowhow getoond met de C 130. Dit zowel praktische als krachtige model voldoet aan de eisen van gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte hogedrukreiniger voor het uitvoeren van onderhoud buitenshuis regelmatig uitvoeren.

De Nilfisk C 130: een praktisch en krachtig apparaat

Het model C 130 heeft een elektromotor met een vermogen van 1800 watt, die een druk tot 130 bar kan ontwikkelen en een waterdebiet van naar schatting 520 liter per uur. Het levert daarom bewonderenswaardige prestaties voor een apparaat dat is bedoeld voor dagelijks gebruik. Ook is het Deense merk bijzonder nauwgezet geweest, zowel bij de materiaalkeuze als bij de conceptie van het ontwerp. Met zijn metalen pomp, zijn hoogwaardige rubberen hogedrukslang en zijn versterkte frame is dit apparaat voorbeeldig robuust.

Praktisch gezien is de Nilfisk C 130 hogedrukreiniger ook erg interessant. Het heeft met name het Click & Clean-systeem dat het verwisselen van accessoires vergemakkelijkt, zonder dat er een enkel gereedschap nodig is. Het lichaam van het apparaat is ook voorzien van verschillende compartimenten die worden gebruikt om de schuimsproeier en lansen op te bergen. Bovendien wordt dit model vergezeld van een oproltrommel om de slang snel op te bergen en uit te pakken.

Wat de wendbaarheid betreft, heeft het C 130-model twee grote wielen die verschillende obstakels kunnen overwinnen. Hij is ook uitgerust met een in hoogte verstelbare telescopische handgreep, waardoor hij probleemloos kan worden vervoerd en opgeborgen. Dankzij het Quick Coupling-systeem profiteert de gebruiker ook van een grote bewegingsvrijheid, zonder angst voor het draaien van de slang.

Merk op dat het apparaat PowerGrip-technologie gebruikt met een handgreep van 7 aanpassingsniveaus waarmee u het vermogen kunt regelen en tegelijkertijd het gebruikte water kunt besparen.

Technische eigenschappen

Vermogen1800 W
Druk130 bar
Waterstroom max.520 l/u
MotortypeElektrisch
Slanglengte8 meter
Maximale temperatuur40°C
Afmetingen25x28x85cm
Gewicht11,2 kg
Prijs

Meegeleverde accessoires:

  • Terras reiniger.
  • Vlakstraalsproeier en roterende straalsproeier (uitgerust met gereedschapsloze snelkoppelingen).
  • Schuimspuit (0,5L).

Voor welk gebruik is het C 130 model ontworpen?

Net als elke andere 130 bar hogedrukreiniger is de Nilfisk C 130 uitsluitend bedoeld voor dagelijks gebruik. Het kan met name worden gebruikt voor het wassen van betonnen vloerplaten, bakstenen en houtwerk, auto’s, velgen, fietsen, tuinmeubelen, dakgoten, afvoerbuizen en tuingereedschap. Aan de andere kant, voor meer arbeidsintensieve taken zoals het strippen van zwembaden of andere soorten reiniging over een groot gebied, is het beter om te verwijzen naar een iets krachtiger model.

De Nilfisk C 130 is ook zeer veelzijdig dankzij de verschillende accessoires. De Tornado PR- en Powerspeed-sproeiers maken het met name mogelijk om hardnekkig vuil te ontstoppen. Ook voor het reinigen van vlakke oppervlakken zoals tegels en terrassen is de aanwezigheid van een schuimsproeier erg praktisch.

Waarom kiezen voor de Nilfisk C 130

Onder de vele voordelen van dit model kunnen we het bestaan ​​van een automatisch aan/uit-systeem noemen dat water en elektriciteit bespaart. Dit apparaat profiteert ook van een gewild ontwerp dat het robuustheid, ergonomie en wendbaarheid geeft.

Deze hogedrukreiniger heeft het Click & Clean-systeem voor het snel verwisselen van accessoires. Ten slotte wordt het vergezeld van verschillende accessoires, waardoor het zeer veelzijdig is.

Samengevat:

  • Robuust
  • Uitstekende wendbaarheid
  • Veel accessoires
  • Ecologisch
Nilfisk hogedrukreiniger 130 bar

Nilfisk Core 130
Vermogen: 1800W
Druk: 130 bar

The display of the products was implemented with the affiliate-toolkit plugin.

Leave a Comment