De Beste Stihl Hogedrukreinigers

Stihl Hogedrukreinigers

Stihl is een van de meest gerenommeerde en gerespecteerde fabrikanten van hogedrukreinigers op de markt. Het merk heeft uitgebreide ervaring in de productie van krachtige, compacte reinigingsgereedschappen die geschikt zijn voor alle toepassingen.

Twee Modellen Die Representatief Zijn Voor de Kwaliteiten van Stihl-reinigers

De Stihl-catalogus heeft tientallen schonere modellen die even krachtig als indrukwekkend zijn. Een aantal van deze machines springt er toch uit en illustreert perfect hoe het Duitse merk hogedrukreiniging bedenkt.

Het Re 163 Plus-model is een van deze uitzonderlijke modellen. Het is een model dat eerder gericht is op professionals, gezien zijn kracht en configuratie. Dit apparaat heeft een vermogen van 3.300 watt, waardoor het water voortstuwt met een debiet van 570 l/u. Stihl raadt dit model aan voor intensief gebruik.

Compact, het thermische Re 163 Plus-model kan worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires om de efficiëntie te vertienvoudigen.

Het Stihl Re 109-model is ontworpen voor individuen. Met een motor van 1700 W is deze reiniger ideaal voor lichte routine-onderhoudswerkzaamheden rond een tuin, terras of auto. Het apparaat weegt slechts 17,7 kg en kan worden uitgerust met wielen om het verplaatsen tijdens gebruik te vergemakkelijken.

Stihl hogedrukreiniger

Eeuwenoude Knowhow in Compacte en Krachtige Apparaten

De expertise van Stihl op het gebied van tuin- en schoonmaakgereedschap is onbetwist. Deze fabrikant van apparatuur heeft zich bijna een eeuw lang gevestigd als fabrikant van kwaliteitsapparaten die zijn aangepast aan de behoeften van gebruikers.

Inderdaad, de meest kieskeurige consumenten verwijzen vaak naar de catalogus van het merk van Duitse oorsprong om hoogwaardige reinigingsmiddelen te vinden die aan hun eisen voldoen. Trouw aan zijn reputatie, toont Stihl een bijzondere gehechtheid aan de kracht, compactheid en robuustheid van zijn hogedrukreinigers.

Stihl is ook een van de weinige fabrikanten die hun hogedrukreinigers uitrusten met een langzame voortstuwing. De apparaten hebben in feite alle kwaliteiten waarnaar zowel particulieren als professionals zoeken. Deze zijn inderdaad gemakkelijk te onderhouden en zeer beheersbaar in alle omstandigheden.

Reinigers Met Ongeëvenaarde Eigenschappen

Waar andere fabrikanten tevreden zijn met het produceren van een paar seriemodellen, probeert Stihl aan de verwachtingen van al zijn klanten te voldoen door middel van een catalogus met de meest uitgebreide apparaten.

De Duitse fabrikant ontwerpt verschillende soorten reinigers voor professionals en particulieren. Hoe dan ook, de prestaties van Stihl-reinigers overtreffen de marktverwachtingen ver.

Het professionele assortiment Stihl hogedrukreinigers telt tientallen modellen, waarvan het motorvermogen – elektrisch of thermisch, naar keuze – varieert van 3000 tot 7400 W. Dankzij dit vermogen kunnen de apparaten van het Duitse merk water op een druk tot 220 bar, bij een debiet van 560 tot 1050 L/h.

Met dergelijke prestaties vinden Stihl-reinigers gemakkelijk hun plaats in elke professionele schoonmaakwerkplaats, of het nu in garages, magazijnen of elders is.

Het assortiment voor particulieren omvat ook enkele van de meest interessante modellen. Het vermogen van apparaten in deze categorie varieert van 1600-3300 W, voor een gemiddelde stroom van 350 L/h bij een druk variërend van 10 tot 150 bar.

Deze apparaten kunnen bijzonder effectief zijn voor het reinigen van een tuin, een terras of een gevel.

Complete Serie Accessoires Voor Meer Veelzijdigheid

Stihl-apparaten zijn ontworpen om verschillende taken op zich te nemen die verband houden met routinematige of professionele reiniging. Ze kunnen alle soorten oppervlakken wassen, reinigen en strippen, op voorwaarde dat ze zijn uitgerust met de juiste accessoires.

Het Duitse merk biedt een compleet assortiment aan apparatuur en accessoires die het rendement van de hogedrukreiniger kunnen verhogen. Allesreinigers, wasborstels, slangverlengingen en reinigingsmiddelen zijn enkele van deze accessoires.

Leave a Comment