Nilfisk c135 Review

Een van de meest populaire apparaten op de markt is de Nilfisk C135 hogedrukreiniger. Deze wordt vooral gewaardeerd om zijn bruikbaarheid en efficiëntie. Met een hoog vermogen biedt het ook een mooie esthetiek en merkbare ergonomie. Om nog maar te zwijgen van het assortiment accessoires waarmee u aan verschillende ruimtes kunt werken en een behandeling kunt toepassen die is aangepast aan elk type oppervlak. Update over de Nilfisk C135 hogedrukreiniger.

Nilfisk c135

Nilfisk C-PG hogedrukreiniger van 135 bar met PowerGrip™-bediening (inclusief terrasreiniger, afvoerreiniger en korte vaste borstel)

Nilfisk c135

Belangrijkste Kenmerken

De Nilfisk C135 hogedrukreiniger is een praktische en efficiënte uitrusting, gecombineerd met een breed scala aan accessoires.
Het past zich aan de reiniging van verschillende oppervlakken aan en stelt u in staat om verschillende taken uit te voeren:

 • Vloerreiniging;
 • Schoonmaken van terras, muren, trottoirs en zwembad en met name het verwijderen van schimmel;
 • Ontvetten van barbecues;
 • meubelreiniging;
 • Auto schoonmaken.

Dit accessoire onderscheidt zich vooral van de anderen door zijn vermogen om grote oppervlakken te bedekken.

Technische kenmerken van de Nilfisk C135

De Nilfisk C135 behoort tot de instapproducten met matig vermogen en werkt met een intensiteit van 1800 W en een spanning van 230 volt voor een druk tot 135 bar, wat overeenkomt met een reinigingssnelheid van 30 m²/u.

Instelbaar vermogen en druk, waardoor zowel hardnekkig vuil kan worden verwijderd als kwetsbare oppervlakken voorzichtig kunnen worden gewassen.

Deze machine is geschikt voor thuis en professioneel gebruik. Op het apparaat is een specifieke opbergruimte geïntegreerd zodat de gebruiker tijdens het wassen alle accessoires binnen handbereik heeft.
Er is ook een haspel opgesteld voor het opbergen van de slang en elektrische kabels.
Het geheel is verpakt in een stevige en recyclebare schaal die het beschermt tegen vuil en schokken.

Het pakket bestaat uit:

 • 1 hogedrukreiniger;
 • 1 terrasreiniger;
 • 1 korte vaste borstel;
 • 8 m hogedrukslang met haspel;
 • 1 roterende straalpijp;
 • 1 mondstuk met variabele druk;
 • 2 klik-/schoonlansen;
 • 1 schuimspray;
 • 1 mondstukopener.

Qua afmetingen meet dit gereedschap 28 x 25 x 85 cm (L x B x H) voor een gewicht van 11 kg.

Nilfisk C-PG hogedrukreiniger van 135 bar met PowerGrip™-bediening (inclusief terrasreiniger, afvoerreiniger en korte vaste borstel)

Nilfisk c135

Hoe de Nilfisk C135 werkt en hoe deze te gebruiken

De Nilfisk C 135 barreiniger is gemaakt om verschillende ruimtes schoon te maken door middel van een hogedrukstraal. Ideaal voor huishoudelijk gebruik zoals het schoonmaken van tuinmeubelen, het spoelen van de bak en het poetsen van de barbecue.
Het is effectief en praktisch in professionele reiniging. Bovendien laat het net zo goed toe om dikke vuillagen te verwijderen en kwetsbare oppervlakken voorzichtig te wassen. Met zijn kracht van 135 bar kan hij gemakkelijk repetitieve en frequente schoonmaaktaken aan.

Merk op dat het apparaat wordt geleverd met verschillende accessoires die gemakkelijk kunnen worden verwisseld dankzij de click / clean-connectiviteit. Voor het wassen van vlakke oppervlakken is de Patio terrasreiniger bewezen effectief.
De korte borstel is perfect voor het schrobben van hoeken en het verzorgen van delicate oppervlakken zonder de hogedrukstraal tot het uiterste te hoeven drijven.

Voor- en nadelen van de Nilfisk C135

Gemaakt door een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van reinigingsapparatuur, heeft de Nilfisk C135-reiniger een aantal voordelen, maar ook nadelen.

Nilfisk c135

Nilfisk C-PG hogedrukreiniger van 135 bar met PowerGrip™-bediening (inclusief terrasreiniger, afvoerreiniger en korte vaste borstel)

De sterke punten van de Nilfisk C135

Nilfisk c135

Net als andere Nilfisk hogedrukreinigers is de C135 geliefd om zijn vele voordelen, waaronder:

 • Ergonomie: eenvoudig in te zetten, deze machine kan worden gebruikt door beginners, zelfs als ze niet erg handig zijn. De montage gebeurt in slechts enkele minuten en zonder speciaal gereedschap. Bovendien kunt u met de montagehandleiding in het pakket de juiste gebaren aannemen.
 • Praktisch: licht en handig, dit apparaat is prettig in gebruik. Dankzij de Quick Clean-functionaliteit is het heel eenvoudig om de spuitmonden te verwisselen. Om nog maar te zwijgen van de PowerGrip-bediening voor handmatige drukregeling en het automatische start- en stopsysteem.
 • Verplaatsingsgemak: uitgerust met een lange kabel van 5 m, gecombineerd met een slang van 8 m, kan de stofzuiger op een groot oppervlak worden gebruikt. De stevige wielen en de opwinder vergemakkelijken het transport.
 • Stevigheid: geschikt voor professioneel gebruik, en voornamelijk voor het uitvoeren van repetitieve en frequente taken, dit apparaat biedt een grote weerstand en duurzaamheid.
 • Laag geluidsniveau: deze reiniger maakt geen geluid. Hij kan dus zowel buiten als binnen gebruikt worden.
 • Een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De minderen

Het enige nadeel van de Nilfisk C135-staven is de vrij korte lans die de doeltreffendheid in bepaalde gevallen van gebruik beperkt.

Wat valt er te zeggen over het merk Nilfisk?

Nilfisk c135

Nilfisk, opgericht tussen 1905 en 1906, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van reinigingsapparatuur voor professionals en particulieren.

Het is zelfs een van de marktleiders wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Het heeft ook vele vestigingen verspreid over de hele wereld.

De productievestigingen zijn momenteel opgenomen in meer dan 100 landen, waarvan de belangrijkste in:

 • Duitsland ;
 • Italië ;
 • China;
 • Hongarije;
 • Zweden ;
 • In Amerika.

Ontdek ook de Nilfilk C 120

Als onderdeel van zijn activiteiten biedt Nilfisk een breed scala aan reinigingsapparatuur, zoals

 • stofzuigers;
 • Vloerreinigers;
 • Hogedrukreinigers.
Nilfisk c135

Gezien de kwaliteit van zijn producten en de prijs waarvoor het ze aanbiedt, zou Nilfisk binnenkort een van de reuzen kunnen worden op het gebied van de fabricage van reinigingsapparatuur.

Dit bedrijf is onder meer begaan met het milieu en de toekomst daarvan. Om hiervan te getuigen, heeft het verschillende pacten en transparantieverbintenissen over de uitstoot van broeikasgassen ondertekend.

Zo heeft het het Horizon-programma ontwikkeld om intelligente en minder vervuilende apparatuur te produceren. Een daarvan is de intuïtieve selectie van hogedrukreinigers die reinigt met de minste hoeveelheid verspild water.

Een Nilfisk-reiniger, waarom?

Op de markt is het assortiment Nilfisk-reinigers op verschillende punten sterk:

Nilfisk c135
 • Vermogen: uitgerust met een krachtige elektromotor, reinigen deze machines effectief matig tot zeer vuile oppervlakken.
 • Het aantal accessoires: om hun machine te begeleiden en hun bruikbaarheid te vergroten, biedt het merk een maximum aan accessoires die worden gebruikt om verschillende huishoudelijke taken met verhoogde efficiëntie uit te voeren.
 • Garantie: Nilfisk heeft vertrouwen in de kwaliteit van zijn producten en biedt tot 3 jaar garantie op zijn reinigers.
 • De lengte van de kabel: een van de belangrijkste fouten van hogedrukreinigers, de lengte van de kabel. Wat niet echt een probleem is met Nilfisk-producten, omdat de technici een speciale studie hebben gemaakt om voldoende kabellengte te bieden om de draagbaarheid van de machine te optimaliseren.
 • Gebruiksgemak: de reinigers van het merk zijn uitgerust met een intuïtief systeem waarmee u met één druk tussen accessoires kunt wisselen. Dit bespaart veel tijd.

Nilfisk C135 consumentenrecensies

Consumenten houden vooral van de Nilfisk C135-reiniger vanwege de kwaliteit. Het wordt ook gewaardeerd om de efficiëntie van zijn aluminium pomp waarmee u de reinigingssessies kunt verlengen zonder moe te worden.

In vergelijking met plastic pompen zijn aluminium exemplaren inderdaad resistenter. Gebruikers beweren ook de lichtheid en wendbaarheid te waarderen, die de bediening aanzienlijk vergemakkelijken. De inspanningen van de fabrikant op het gebied van waterbesparing zijn ook opgemerkt.
Om nog maar te zwijgen over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Conclusie over de Nilfisk C135

De Nilfisk C 135 bar hogedrukreiniger maakt gebruik van de nieuwste generatie technologieën en voldoet aan de reinigingsbehoeften van zowel particulieren als professionals. Deze machine wordt verkocht tegen een zeer concurrerende prijs en blijkt een grote hulp te zijn bij het vergemakkelijken van het reinigen van vloeren, auto’s en meubels.

Leave a Comment