Kranzle 1152 TST Hogedrukreiniger

Dankzij de hoogwaardige materialen is de Kranzke 1152 TST een high-performance model. Als u deze hogedrukreiniger wilt kopen, weet dan dat deze beschikbaar is op Amazon. Vind in deze gids onze mening en volledige test.

Een hogedrukreiniger nodig die zowel praktisch als krachtig is? Kranzle’s 1152 TST belooft voorbeeldige prestaties voor frequent thuisgebruik. Uiterst veelzijdig en gemakkelijk te hanteren, dit juweeltje van technologie is de perfecte bondgenoot om al het vuil te verwijderen, hoe hardnekkig het ook is.

De Kranzle 1152 TST: een Hoogwaardig Topmodel

De Kranzle 1152 TST is uitgerust met een elektromotor van 2800 Watt, die een druk van 150 bar kan leveren en een debiet van 600 liter water per uur. Dit model bevat alle innovaties die door het Duitse merk zijn ontwikkeld. Het is een verbeterde versie van het 1151 T-model, zeer bekend om zijn technische hoogstandjes, ergonomie en robuustheid.

hogedrukreiniger 150 bar werkdruk - Kranzle

De Kranzle 1152 TST hogedrukreiniger is dan ook een high-performance model. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en profiteert van een hele reeks nieuwe technologieën. Een van de belangrijkste voordelen is het nieuwe rotatiegegoten chassis, dat het voordeel heeft dat het veel robuuster is. Zowel solide als bestand tegen vervorming, het garandeert maximale stabiliteit van het apparaat. Het heeft ook de rol om de motor en de pomp effectief te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Bovendien heeft het Duitse merk ervoor gezorgd dat dit model zeer praktisch is. Dankzij grote wielen en een comfortabele handgreep kan de gebruiker zijn hogedrukreiniger probleemloos verplaatsen. De Kranzle 1152 TST heeft ook een slanghaspel voor het snel opbergen van de slang. Merk op dat er verschillende compartimenten zijn voorzien om de lansen en de pistoolgreep te plaatsen.

Technische Eigenschappen

Kracht2800W
Druk150 bar
waterstroom max.600L/u
Type motorElektrisch
Slang lengte:15 meter
Maximale temperatuur60°C
Dimensies36 x 87 x 36,5 cm
Gewicht31kg
Prijs

Voor Welke Functies is de 1152 TST Bestemd?

Dankzij de kracht van zijn motor en zijn vele accessoires kan het 1152 TST-model in veel omstandigheden worden gebruikt. Het kan met name worden gebruikt om een ​​voertuig, een terras, een oprit, een hek, een lage muur of zelfs een zwembad schoon te maken. Het kan inderdaad gemakkelijk alle soorten vuil overwinnen op bijna elk oppervlak.

Om hardnekkig vuil op een gericht gebied te kunnen verwijderen, kan de gebruiker gebruik maken van de vuilfrees met RVS buis. Door het gebruik van dit accessoire wordt de waterdruk vertienvoudigd voor een optimale efficiëntie. De lengte van de slang van dit model geeft ook een indicatie van het gebruik waarvoor het apparaat is bedoeld. Met een slang van 15 meter lang reinig je namelijk gemakkelijk een groot gebied zonder dat je de machine van plaats hoeft te veranderen.

Waarom Kiezen Voor de Kranzle 1152 TST

Dit model is zeer efficiënt voor een apparaat voor regelmatig huishoudelijk gebruik. Het heeft een interessant ontwerp dat het gemakkelijk te hanteren en te vervoeren maakt.

hogedrukreiniger 150 bar werkdruk - Kranzle

De Kranzle 1152 TST hogedrukreiniger heeft goede energieprestaties dankzij het Total Stop-apparaat. Het rotatiegegoten frame biedt een uitstekende bescherming voor de motor en de pomp en draagt ​​zo bij aan de levensduur van het apparaat. Tot slot heeft hij verschillende praktische accessoires die hem bijzonder veelzijdig maken.

Samengevat

  • Energieprestaties
  • zeer robuust
  • zijn macht
  • Veel accessoires
  • Het TotalStop-systeem

Leave a Comment