Welke accessoires voor uw Kärcher kiezen?

Hogedrukreinigers zijn het ideale hulpmiddel om vuilvlekken effectief aan te pakken. Of u nu de vloer of de auto wilt wassen, Kärcher heeft talloze accessoires ontworpen die geschikt zijn voor elk apparaat en elk gebruik. Gezien deze diversificatie zijn er bepaalde punten waarmee u rekening moet houden bij het vinden van de juiste uitrusting voor elk Kärcher-model.

De pijp ontstoppen

accessoires voor hogedrukreinigers

De Kärcher pijpopener kan worden aangesloten op een hogedrukreiniger van het merk. Het is effectief bij het oplossen van verstoppingsproblemen in afvoeren en leidingen. Met vier naar achteren gerichte hogedrukjets baant deze slang zich een weg door de afvoer om deze te ontstoppen. Deze is voorzien van een doorlopende markering en een markeringsring, zodat u de voortgang door uw leidingen kunt volgen. Dit materiaal is flexibel en van hoge kwaliteit. Het gebruik van de Kärcher afvoerreiniger zorgt voor een perfecte reiniging.

De T-Racer 350

De T-Racer 350 is het perfecte accessoire voor het spatvrij reinigen van buitenoppervlakken. Het past op alle Kärcher hogedrukreinigers. Dankzij de 2 sproeiers die op een propeller zijn gemonteerd, is het reinigen van terrassen snel, zonder sporen of opspattend water. De druk wordt aangepast aan het te bewerken oppervlak. Deze uitrusting van Kärcher maakt dankzij de ergonomische handgreep ook eenvoudige reiniging van verticale oppervlakken mogelijk.

Roterende borstel WB 150

Door hogedrukreiniging te combineren met de werking van een borstel wordt het schoonmaken van uw auto met de Karcher sneller, efficiënter en moeiteloos. De roterende borstel WB 150 heeft zachte haren. Deze zijn perfect voor het reinigen van gevoelige oppervlakken zoals glas, verf en voertuigen. Met een driehoekige constructie is reiniging gegarandeerd zonder spatten. De 2 roterende mondstukken die de borstel uitrusten, zorgen voor een optimale reiniging.

Dakgoot- en afvoerreiniger

2 in 1, dit product is zowel een dakgootreinigingsset als leidingen ontstopt. De hoge druk maakt een eenvoudige en effectieve reiniging mogelijk. Dit accessoire beweegt automatisch in de goot. Wat betreft de pijpreinigingsslang, deze ontstopt de leidingen en verwijdert vuil. Door zijn lengte van 20 m is hij geschikt voor alle leidingen.

De speciale wielborstel

Deze borstel is ideaal voor het perfect reinigen van velgen. Het heeft de bijzonderheid om in moeilijk toegankelijke ruimtes te komen, zelfs in zeer smalle holtes. Effectief over 360°, de gelijkmatige verdeling van het water maakt het vuil los en verwijdert het. De kwaliteitsborstels van dit accessoire bieden een krachtige en zachte reinigingsactie. Voor maximaal comfort is de handgreep ergonomisch en bevat een bajonetsluiting die perfect past bij de pistoolgreep. Deze speciale velgenborstel is compatibel met de Kärcher Home & Garden hogedrukreiniger uit de K2-K7-serie.

Het schuimkanon

Met dit kanon kan schuim worden geprojecteerd om moeiteloos de oppervlakken van voertuigen, motorfietsen, ramen, enz. te reinigen. Dankzij de geïntegreerde tank van 600 ml kunt u het reinigingsmiddel direct opnemen. Dit schuimkanon, dat aan de lans van de hogedrukreiniger kan worden bevestigd, heeft een regeling van het debiet van het voort te stuwen product. Bij deze optie wordt de laatste gedoseerd naar gebruik. Het mondstuk is ook geoptimaliseerd om een ​​betere kwaliteit schuim te hebben. Voor horizontaal en verticaal werk kan de sproeihoek worden aangepast aan uw behoeften.

De telescopische lans

accessoires voor hogedrukreinigers

Deze telescopische lans kan tot 4 meter reiken en is compatibel met alle generaties hogedrukreinigers van Kärcher. Het is het essentiële accessoire voor het reinigen van daken en alle oppervlakken op hoogte. De beweegbare pistoolgreep maakt het een praktisch accessoire. De riem zorgt voor veilig en comfortabel gebruik.

De lansverlenging

Eenvoudig te monteren, door de verlenging kan de lans met 40 cm worden verlengd. Met deze functie kunt u gemakkelijk moeilijk bereikbare plaatsen bereiken. Gemakkelijk te gebruiken, de belangrijkste kwaliteit blijft de mogelijkheid om het werkterrein uit te breiden. Het is compatibel met een hogedrukreiniger.

Leave a Comment