De Beste Nilfisk Hogedrukreinigers

Nilfisk

Met honderd jaar ervaring op zijn naam heeft de industrieel Nilfisk zich gevestigd in de hogedrukreinigingsbranche. “Prestaties winnen en toch redelijk blijven op de marktprijzen”, dat is het motto van de Deense reus, die een referentie is geworden voor een groot aantal consumenten.

Particulieren, professionals of gespecialiseerde bedrijven, het assortiment Nilfisk-apparaten is verkrijgbaar in verschillende modellen die zeker aan alle behoeften zullen voldoen.

Welk Model Voor Welk Gebruik?

Nilfisk hogedrukreinigers zijn allemaal uitgerust met een flexibele instantkoppeling en een Quick Coupling/Quick & Clean-systeem, met een beetje extra voor EXCELLENT en PRO’s (telescoopsteel, versterkte slang, roestvrijstalen zuigers, enz.)

De Serie “Compact”: Efficiënte Middentonen

De modellen in de NHP Compact-reeks, handzaam en licht, kunnen af ​​en toe kleine schoonmaakbeurten aan die niet per se veel stroom vergen. Deze kunnen een druk leveren van 100 tot 130 bar en zijn bedoeld voor het wassen van tuinmeubelen, lage muren, fietsen en andere relatief kleine oppervlakken.

Tussen de series C 105.7, C 130.1, C 120.7 X-TRA of C-PG 130.2 is het aan de gebruiker om het model te kiezen op basis van het vermogen en de accessoires die hij nodig heeft.

Degene die we echter zullen behouden, is de Nilfisk C130.2-8 P X-Tra die perfect voldoet aan de eisen van gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte hogedrukreiniger om hun onderhoudstaken buitenshuis regelmatig uit te voeren.

Nilfisk  hogedrukreiniger

Nilfisk C130 Hogedrukreiniger
Veelzijdige hogedrukreiniger met grote wendbaarheid van 130 bar

Het “Excellent” Assortiment Voor Meer Veelzijdigheid

De reinigers van het gamma “Excellent” daarentegen kunnen een druk leveren van 140 bar. In deze categorie kunnen we met name de Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA onderscheiden. Het is bijzonder veelzijdig en kan hardnekkiger vuil op verschillende soorten oppervlakken overwinnen.

Nilfisk  hogedrukreiniger

Nilfisk E140 Hogedrukreiniger
Veelzijdige en krachtige hogedrukreiniger van 140 bar

En de Pluspunten Van Dit Alles?

Wat betreft de modellen van de PRO-reeks, deze kunnen een druk leveren tot 160 bar. Deze apparaten zijn efficiënter en kunnen gemakkelijk zegevieren over oud vuil, zelfs de meest recalcitrante.

Deskundige professionals bevelen dit type apparaat unaniem aan. In deze categorie vinden we met name de P 160.2 X-TRA die de must blijft in deze reeks.

Nilfisk  hogedrukreiniger

Nilfisk P160.2-15 X-tra Hogedrukreiniger
Professionele hogedrukreiniger met 3300 W vermogen en 160 bar druk

Waarom Kiezen Voor Een Hogedrukreiniger Van Nilfisk?

Wanneer je eens probeert schoon te maken, realiseer je je al snel dat het niet altijd een gemakkelijke taak is. Sommige taken zijn bijzonder arbeidsintensief, terwijl andere veel tijd in beslag nemen. Geconfronteerd met deze beperkingen, heeft Nilfisk de ultieme reinigingsapparatuur ontworpen, zodat huishoudelijk schoonmaakwerk veel minder zwaar is.

In de voorhoede van technologie combineren Nilfisk-producten zowel efficiëntie als wendbaarheid om aan de verwachtingen van de meest veeleisende gebruikers te voldoen.

Ook heeft Nilfisk ervoor gezorgd dat zijn modellen zo stil mogelijk zijn gemaakt. Zuinig en tegelijkertijd stil, biedt Nilfisk-apparatuur gebruikers daarom veel gebruiksgemak. Dit zijn perfecte bondgenoten voor het af en toe, regelmatig of vaak uitvoeren van allerlei soorten schoonmaaktaken, zowel professioneel als huishoudelijk.

Vele Reeksen Aangepast Aan Alle Functies

Of het nu voor dagelijks of incidenteel gebruik is, Nilfisk hogedrukreinigers zullen zeker voldoen aan de behoeften van elke gebruiker. Van het COMPACT-assortiment tot het PRO-assortiment voor trigger-enthousiastelingen, via het EXCELLENT-assortiment en het DYNAMIC-assortiment is er een veelvoud aan keuzes beschikbaar voor consumenten.

Naast hun respectievelijke kracht en ontwerp, kunnen Nilfisk hogedrukreinigers worden onderscheiden door hun mate van accessoires. Lansen, sproeiers, pistolen, borstels… het merk heeft een brede selectie accessoires ontwikkeld om de prestaties en efficiëntie van zijn apparaten te verbeteren.

Meer Accessoires Nodig?

Nilfisk blijft een veilige gok; en als zodanig kunnen al zijn hogedrukreinigers worden uitgerust met extra sets. Roterende multiborstel, multi-hoekadapter, zandstraalset, wandopbergrek, etc. Zeer praktische accessoires om verschillende soorten reiniging binnen en buiten uit te voeren

De Geteste Modellen

Nilfisk  hogedrukreiniger

Nilfisk C135 Hogedrukreiniger


Introductie van de Nilfisk C135 De Nilfisk C135 hogedrukreiniger heeft een vermogen van 1800 W en een waterdruk van 135 bar, waardoor het een …

Nilfisk  hogedrukreiniger

Nilfisk E 145 Hogedrukreiniger


De apparaten van Nilfisk staan ​​bekend om hun hoge vermogen en robuuste constructie en zijn betrouwbare bondgenoten voor het uitvoeren van verschillende reinigingstaken. …

Nilfisk  hogedrukreiniger

Nilfisk C 130 1-6 X-tra Hogedrukreiniger


Nilfisk staat bekend om zijn robuuste en efficiënte reinigingsapparaten en heeft met de C 130 opnieuw zijn enorme knowhow getoond. Zowel …

Leave a Comment