De Beste Kranzle Hogedrukreinigers

Kranzle

Het merk Kranzle komt naast de fabrikanten van hoogwaardige reinigers te staan. De apparaten worden zeer gewaardeerd door de meest veeleisende gebruikers en combineren kracht, wendbaarheid, design en veelzijdigheid.

Modellen Ontworpen Voor Alle Behoeften

In amper veertig jaar tijd is Kränzle erin geslaagd de markt voor hogedrukreiniging te overspoelen. Er is veel vraag naar zijn apparaten vanwege hun prestaties en grote veelzijdigheid.

Voor Particulieren

Het assortiment huishoudelijke reinigingsmiddelen van het merk heeft dus veel interessante keuzes, zoals de 1050 TS of de 1152 TST, draagbare apparaten en reinigingsmiddelen met de bijnaam “Little Athletes”. Zeer praktisch, ze kunnen zonder enige moeite trappen en trottoirs oversteken. Deze “Little Athletes” zijn ook uitgerust met zeer robuuste Roto-Mold-frames en een elektromotor met een vermogen tot 2800 W.

Het zijn compacte apparaten van slechts 27 kg die een druk van 30 tot 130 bar kunnen leveren – met een maximale overdruk van 150 bar —, bij een gemiddelde snelheid van 600 L/h. Er zijn maar weinig apparaten voor thuisgebruik die kunnen concurreren met deze Little Athletes.

Kranzle hogedrukreiniger

Kranzle 1050 TST Hogedrukreiniger
Krachtige en veelzijdige hogedrukreiniger van 130 bar

Kranzle hogedrukreiniger

Kranzle 1152 TST Hogedrukreiniger
Krachtige en veelzijdige hogedrukreiniger van 160 bar

Voor Professionals

Het professionele assortiment van het merk biedt ook verschillende hoogwaardige reinigingsmiddelen. Tussen modellen met warm water, modellen die zijn uitgerust met benzinemotoren en stationaire reinigers, zijn de mogelijkheden voor professionals talrijk.

Dit assortiment is uiteindelijk representatief voor de kwaliteitseis van het Duitse merk. De reinigers in deze serie zijn uitgerust met een 3.200 W motor met een koppel van 1.400 tpm. Door hun voortstuwing kan water worden geprojecteerd met een druk van 145 tot 200 bar, met een temperatuur tussen 12 en 80 ° C.

Deze kolossen van professionele reiniging wegen 45 kg, maar zijn dankzij hun wielen gemakkelijk te verplaatsen.

Kranzle hogedrukreiniger

Kranzle Profi 160 TS T Hogedrukreiniger
Hogedrukreiniger, verticaal chassis, elektrisch, 660 L/H, 3200 W, zwart/blauw

Echte Technologische Pareltjes in Je Tuin

De aanwezigheid van Kranzle op de markt voor hogedrukreinigers, stofzuigers en andere reinigingsapparatuur is relatief recent. Het Duitse bedrijf werd pas in 1974 opgericht. Het merk maakte echter snel naam, vooral in de kleine wereld van fabrikanten van hogedrukreinigers.

Dit succes van het merk is deels te danken aan zijn toewijding om hoge kwaliteit en betrouwbaarheid te bepleiten bij het ontwerp van zijn producten. Door deze constante nauwkeurigheid kan het snel een echte leider worden in de productie van hoogwaardige reinigingsmiddelen.

Kranzle is ook een merk dat een complete reparatie- en vervangingsservice voor onderdelen biedt aan consumenten. De onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling werkt voortdurend aan nieuwe producten die steeds geavanceerdere technologieën gebruiken.

Ook zijn Kranzle hogedrukreinigers een van de weinige apparaten met een geïntegreerde slanghaspeltrommel. Deze opwindtrommel wordt ondersteund door terreinwielen, die erg handig zijn om de mobiliteit van Kranzle-reinigers te garanderen.

De apparaten die door het Duitse merk zijn ontworpen, bevatten ook een automatisch uitschakelsysteem Total Stop en een Easy Start-snelstartsysteem. Deze twee apparaten verlengen de levensduur van het apparaat, niet zonder de ergonomie en het gebruik ervan te verbeteren.

Kranzle hogedrukreinigers zijn ook uitgerust met een mechanisme om de druk en stroom van water te moduleren naar gebruik. Al deze technologische wonderen maken van deze apparaten essentiële bondgenoten voor professionele of huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden.

Hoogwaardige Reinigers

De vele mogelijkheden die Kranzle-reinigers bieden, maken ze tot krachtige apparaten die niet erg toegankelijk zijn voor kleine budgetten. Qua prijs bevinden de modellen van het merk zich eerder aan de bovenkant van de mand.

Sommige door Kranzle ontworpen apparaten voor professioneel gebruik zijn al gauw voor meer dan 1.100 euro verkocht. Hun prestaties en extreme betrouwbaarheid zijn echter de prijs meer dan waard.

Voor meer informatie, zie de Kranzle-website

De Belangrijkste Modellen

Kranzle hogedrukreiniger

Kranzle 1150 TS Hogedrukreiniger


Het 1150 TS-model is Kranzle’s antwoord op het verzoek van veeleisende gebruikers die een koudwaterhogedrukreiniger nodig hebben die zowel …

Kranzle hogedrukreiniger

Kranzle 1152 TST Hogedrukreiniger


Een hogedrukreiniger nodig die zowel praktisch als krachtig is? Kranzle’s 1152 TST belooft voorbeeldige prestaties voor thuisgebruik…

Leave a Comment