De Beste Black en Decker Hogedrukreinigers

Black en Decker

De bekendheid van het Amerikaanse Black & Decker is jaar na jaar gesmeed dankzij de robuustheid en betrouwbaarheid van zijn doe-het-zelf- en tuinproducten. Toch produceert de fabrikant hogedrukreinigers om de modellen van gerenommeerde merken op dit gebied te evenaren.

Deze zijn gemakkelijk te herkennen aan hun simplistische ontwerp, hun zorgvuldig afgewerkte afwerkingen en hun oranje kleur.

Modellen Ontworpen Voor Alle Toepassingen

Black & Decker biedt verschillende apparaten aan, afhankelijk van het gebruik. Bent u op zoek naar een reiniger die eenvoudig te onderhouden, te verplaatsen en compact is voor routinematig huishoudelijk onderhoud?

Het Amerikaanse merk heeft hiervoor veel modellen die uitsluitend bedoeld zijn voor incidenteel gebruik. Zo geeft de Black en Decker PW1600WS een vermogen van 1600 W weer en heeft hij een druk van 120 bar, wat ruim voldoende is voor de dagelijkse werkzaamheden.

Black and Decker hogedrukreiniger

Black en Decker PW1600WS
Black and Decker PW1600WS 1600 Watt 120 Bar Hogedrukreiniger

Modellen die zijn ontworpen voor intensiever en professioneel gebruik hebben een vermogen van meer dan 1800 Watt, zoals de Black en Decker PW1800WSR. Deze apparaten zijn meestal uitgerust met op rubber gebaseerde aandrijfwielen.

Deze toevoeging geeft ze uitzonderlijke mobiliteit op alle vlakke oppervlakken. Omwille van de opslag heeft Black & Decker veel van deze modellen uitgerust met een apparaat om aan de muur te hangen.

De reinigers die met dit systeem zijn uitgerust, nemen na stilstand zeer weinig ruimte in beslag en zijn beschermd tegen de vochtigheid van de grond.

Black and Decker hogedrukreiniger

Black en Decker PW1800WSR
Black and Decker PW1800WSR 1800 Watt 135 bar hogedrukreiniger, universele motor

Oranje is de Nieuwe Black & Decker

Op het gebied van hogedrukreiniging is Black & Decker niet het bekendste merk op de markt. Dit Amerikaanse bedrijf, gevestigd in Towson, Maryland, is nogal beroemd om zijn tuin- en doe-het-zelfgereedschap. De dochteronderneming van Stanley Works heeft niettemin een zekere expertise in de bouw van hogedrukreinigers voor professioneel en privégebruik.

De door het bedrijf ontwikkelde modellen delen een bekend punt: ze hebben allemaal een heel eenvoudig ontwerp, gemakkelijk te onderscheiden dankzij hun atypische oranje kleur. Deze nuance is het kenmerk geworden van Black & Decker en zijn differentiatiecriterium in zijn competitieve omgeving.

Black & Decker hogedrukreinigers hebben naast hun atypische oranje design echter nog andere bijzonderheden. Deze apparaten zijn echte concentraat van technologie en kracht, geschikt voor alle toepassingen.

Zelfs als de Amerikaanse fabrikant van apparatuur niet kan bogen op eiwitrijke modellen, zoals de andere grote merken hogedrukreinigers, kan hij grotendeels bogen op de betrouwbaarheid en robuustheid van zijn ontwerpen.

Complete Accessoires Voor Meer Efficiëntie

Black & Decker biedt haar klanten de mogelijkheid om de prestaties van hun hogedrukreinigers te optimaliseren. De fabrikant rust zijn modellen inderdaad uit met verschillende accessoires die bedoeld zijn om hun reinigingscapaciteiten te vertienvoudigen.

In het bijzonder kunnen sommige apparaten zijn uitgerust met speciale sproeiers, die andere functionaliteiten aan de hogedrukreiniger toevoegen. Andere beschikbare accessoires zijn onder meer hogedrukslangen, pistolen, reserveslangen en reinigingsborstels, compatibel met alle soorten oppervlakken. Deze extra uitrusting vergemakkelijkt bepaalde reinigingsklussen die met de Black & Decker-reiniger worden uitgevoerd aanzienlijk.

Hoeveel Kost Een Black & Decker Hogedrukreiniger?

De prijs van een Black & Decker hogedrukreiniger is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het model, de distributeur waar je het apparaat koopt en de optionele accessoires die je bestelt.

Over het algemeen liggen de door het Amerikaanse merk ontwikkelde hogedrukreinigers echter binnen het marktgemiddelde. Reken vooral rond de 100 tot 250 euro om een ​​voor particulieren geschikte Black & Decker te bemachtigen.

Natuurlijk kosten krachtigere modellen zoals de PW2100SPB iets meer. Zo’n apparaat heeft een vermogen van 2100 Watt en een motor die het water tot 150 bar onder druk kan brengen. Het is uitgerust met een pomp met drie axiale zuigers en een geïntegreerde reinigingsmiddeltank met een regelschakelaar.

Black and Decker hogedrukreiniger

Black en Decker PW2100SPB


Black and Decker 14164 – Hogedrukreiniger 2100 W, 150 bar, inductiemotor

Leave a Comment