Parkside Hogedrukreiniger 170 Bar Review?

De nieuwe Parkside hogedrukreiniger van Lidl is verkrijgbaar tegen een zeer betaalbare prijs in vergelijking met andere modellen. Maar is het de ideale oplossing om uw exterieur brandschoon te houden?

Hogedrukreinigers zijn altijd een gebruikelijke aankoop in de zomer, maar met de landelijke afsluiting die ons het hele weekend thuis houdt, is dit de beste tijd om je auto, balkon en terras schoon te spoelen. Het is niet nodig om een ​​enorm bedrag uit te geven. Hogedrukreinigers zijn vaak budgetvriendelijk, maar vanaf mei 2020 is de Lidl Parkside PHD170 verkrijgbaar voor slechts € 99,99.

Wat zijn de voordelen van de Parkside PHD170 hogedrukreiniger?

Deze hogedrukreiniger van Lidl heeft een aantal handige eigenschappen die we graag zien op zo’n goedkoop model. Hier zijn er een paar: Een straal met een variabel mondstuk. Om diverse en kwetsbare oppervlakken te reinigen, moet u de waterdruk omschakelen van een scherpe straal naar een ventilatorstraal. Wielen, om precies te zijn. Het kan je helpen het gewicht bijna 12 kg te verplaatsen, wat handig is als je moeite hebt met het tillen van grote voorwerpen. Ruimte voor leidingen. Bij het opbergen van de hogedrukreiniger wordt voorkomen dat de 10 meter lange slang verdraaid raakt. Functies zijn echter niet alles, en ze vertellen je niet hoe goed een model is. We hebben deze hogedrukreiniger getest om te zien of hij gemakkelijk te gebruiken is en, belangrijker nog, goed reinigt.

Wat is de nieuwe Parkside hogedrukreiniger van Lidl waard?

Moet u een goedkope hogedrukreiniger kopen?

Je hoeft niet per se honderden euro’s te betalen om de functies te krijgen die je wilt, zoals de specificaties van de Lidl Parkside hogedrukreiniger aantonen. Echter, zoals veel goedkope hogedrukreinigers, mist dit Lidl-model enkele extra functies die standaard zijn op duurdere modellen, zoals een krachtige roterende straal voor zware terrasreiniging en een accessoire voor terrasreiniging om het werk gemakkelijker te maken.

Wat is de nieuwe Parkside hogedrukreiniger van Lidl waard?

We hebben ook geleerd dat goedkopere hogedrukreinigers minder effectief zijn dan duurdere modellen, dus als je veel rommel moet opruimen, is het beter om iets meer te betalen. Onze ervaring is dat hoe meer u investeert in een hogedrukreiniger, hoe groter de kans dat deze goed presteert. Aan beide uiteinden van het continuüm zijn er echter geweldige versies en vreselijke versies, dus je kunt altijd onze beoordelingen van de beste hogedrukreinigers lezen voordat je er een koopt.

De Parkside PHD 170-test in video:

Leave a Comment