10 Beste Schuimkanon in 2022

Een beste schuimkanon is een apparaat dat wordt gebruikt om stromen of stralen schuimend water op te blazen, meestal gemengd met zeep en kleurstof. In de eenvoudigste bewoordingen is een schuimkanon een drukvat dat perslucht gebruikt om uitbarstingen van massale hoeveelheden bellen te produceren. De schuimende waterstralen worden met hoge snelheid en druk uit de opening uitgestoten. Bovendien maken deze eigenschappen het gevaarlijk voor kinderen wanneer het niet in handen is van een ervaren gebruiker.

Wat is Het Beste Schuimkanon?

Er zijn veel verschillende modellen van de meeste schuimkanonnen die gemakkelijk online beschikbaar zijn. Het beste schuimkanon dat u kunt kopen, zijn waterluchtcompressoren. Dit type pistool wordt voornamelijk gebruikt om water op voertuigen te spuiten door het aan een persluchtslang te bevestigen. Een airbrush-aansluiting werkt met dit type schuimkanon, omdat het tegelijkertijd fijne nevel en verf kan spuiten. Zorg ervoor dat het schuimkanon verstelbaar is voor fijne nevel en niet alleen voor een bredere waterstraal, zodat u de best mogelijke dekking krijgt.

vooral; Schuimkanonnen worden gebruikt met een verscheidenheid aan verschillende shampoo-technieken. Het beste schuimkanon voor uw auto hangt echt af van persoonlijke voorkeur en het type voertuig dat u wast. In de begindagen van autowasstraten werd schuimen gebruikt als een manier om te proberen het vuil in suspensie te houden, zodat het met een minimum aan water kon worden afgewassen. Dit is niet langer het geval.

Hoe Zorg Je Voor Je Schuimkanon?

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je schuimkanon niet te weinig shampoo of zeep krijgt. Als u de tank niet vult, zal deze uiteindelijk gaan lekken en gevaar opleveren doordat een deel van de zeep of shampoo die in het waswater terechtkomt in uw tapijt terechtkomt en als deze te laag wordt , het kan te verdund worden. Houd uw luchtcompressor gevuld en klaar voor gebruik. Ga om veiligheidsredenen ook niet in de buurt van de luchtbellen staan. Uw schuimkanon mag alleen worden gebruikt met hoogwaardige professionele autoshampoo. Meng er geen andere producten mee, anders kan uw pistool beschadigd raken.

Koopgids: Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kopen Van Het Beste Schuimkanon

Nu je hebt besloten dat schuimkanonnen de beste keuze zijn voor je wasstraat, welke moet je dan kopen? Er zijn veel verschillende modellen om uit te kiezen en het is gemakkelijk om overweldigd te worden. We hebben hieronder een koopgids toegevoegd om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Foam Cannon Manometer: Dit is slechts een eenvoudige luchtdrukmeter waarmee u de hoeveelheid luchtdruk die in het kanon gaat, kunt regelen. Hoe hoger het getal op deze meter, hoe meer druk er wordt geleverd.

Luchtcompressor: Kies voor een compressor die krachtig is maar ook een kleinere tank heeft. Het zal gemakkelijker te bewaren en te hanteren zijn. Het beste schuimkanon voor je auto moet voldoende kracht hebben om de hoeveelheid schuim te produceren die je nodig hebt, maar niet zo veel dat het te zwaar is om mee te nemen op reis.

Pistoolgreep voor trekker: dit is de trekker die de samengeperste lucht vrijgeeft en de bubbels eruit schiet. Het moet comfortabel en gebruiksvriendelijk zijn.

Tankgrootte: Afhankelijk van de grootte van uw auto en de hoeveelheid schuim die u gebruikt, bepaalt u op welke tankgrootte u moet letten. Als u veel schuim gebruikt, heeft u mogelijk een krachtigere compressor nodig. Aan de andere kant, als uw auto klein is en slechts een kleine hoeveelheid schuim nodig heeft om te wassen, kunt u wegkomen met een kleinere tank.

Pistoolvorm: er zijn twee hoofdvormen voor schuimkanonnen; pistoolgreep en rugzak.

Pistol Grip Foam Cannon: Dit is het meest gebruikte en meest voorkomende type schuimkanon. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en overal verkrijgbaar. De pistoolgreep houdt het pistool rechtop wanneer het niet in gebruik is, zodat het gemakkelijker op te bergen en te hanteren is. De trekker wordt met één hand vastgehouden, zodat uw andere arm vrij is om van de auto te wassen, terwijl u met één hand het pistool zelf vasthoudt.

Rugzakschuimkanon: deze schuimkanonnen zijn afkomstig uit professionele wasstraten en zijn bijzonder geschikt voor grotere auto’s. Ze kunnen behoorlijk zwaar worden, maar ze houden ook een grote hoeveelheid schuim vast. Het rugzakontwerp betekent dat het pistool over de schouder wordt gedragen en niet rechtop wordt gehouden. Dit maakt het veel gemakkelijker om mee te bewegen, maar kan het ook een beetje moeilijker maken om op te slaan, vooral als je een tijdje op één plek gaat wonen.

Reinigingskracht: De reinigingskracht van uw schuimkanon is afhankelijk van het type wasstraat waarvoor u het gebruikt. Als je een sportwagen wast of als de lak nogal kwetsbaar is, moet je misschien op zoek naar een model met meer reinigingskracht.

10 Beste Schuimkanon

1. MJJC Sneeuwschuimlans voor Karcher K2 – K7 Schuimkanon Schuimpistool voor Karcher K-serie schuimkanon

foam lans hogedrukreiniger

Schuimkanonnen worden over het algemeen gebruikt voor het reinigen van trottoirs/opritten, auto’s, boten/botenhutten, tegel- en stenen loopbruggen, terrassen, zwembaddekken, daken en meer. Ze worden ook gebruikt met chemicaliën om slib uit motoren te verwijderen.

U kunt schuimlansen krijgen met verschillende chemicaliën, zoals zeep of wasmiddel, die worden toegevoegd om schuim te creëren om het te reinigen gebied schoon te maken. De lans is bevestigd aan het uiteinde van een hogedrukreiniger die op een trommel of slang in de hogedrukreiniger wordt bevestigd.

Wintertijd kan een rommelige tijd zijn in uw voertuig en bij u thuis.

U zult waarschijnlijk te maken krijgen met vuil, ijs, sneeuw en vuil dat u op de weg hebt verzameld. echter; De MJJC Snow Foam Lance is perfect om al deze schmutz in slechts een paar minuten kwijt te raken. Het heeft een schuimpoeder dat een chemische reactie veroorzaakt wanneer je er water overheen spuit om lansen van schuim te produceren tot zes voet lang.

Specificaties:

 • Sneeuwschuimlans voor Karcher K2 – K7.
 • Schuimkanon schuimpistool.
 • Voor het reinigen van auto’s.
 • Toebehoren hogedrukreiniger.
 • Maakt het schoonmaken van uw auto gemakkelijker.
 • Bespaart tijd en moeite.
 • Geeft u een perfecte reiniging.
 • Sterk aanbevolen.
PluspuntenNadelen
Makkelijk te gebruiken.Sommige gebruikers hebben problemen gemeld met de kwaliteit van het schuim.
Waar voor je geld.Het mondstuk kan moeilijk schoon te maken zijn.
Werkt goed .
5L capaciteit.
Wordt geleverd met een flesje MJJC Snow Foam.
1 jaar garantie.

2. Chemical Guys ACC_326 – Torq Foam Blaster 6 Schuimkanon met Wash Gun

foam lans hogedrukreiniger

Er zijn veel verschillende schuimkanonnen op de markt, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke het beste voor u is. Als je op zoek bent naar een schuimkanon van topkwaliteit dat geweldige resultaten geeft, dan is het beste schuimkanon dat van Foamaster. Dit kanon is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om je een professionele reiniging te geven. Het wordt geleverd met een verscheidenheid aan accessoires, waaronder een mondstukadapter, om u te helpen het meeste uit uw schuimkanon te halen.

Het professionele schuimkanon ACC_326 van Foamaster is een uitstekende keuze voor iedereen die voertuigen met de hand moet wassen. Het werkt met elke standaard tuinslang en zorgt voor een constante schuimstroom om verontreinigingen los te maken. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken en produceert het dikke schuim dat u verwacht van professionele detailingproducten. Dit kanon heeft een pistoolgreep waarmee u het tijdens het werk stevig kunt vasthouden, waardoor vermoeidheid wordt verminderd, zodat u zich op uw werk kunt concentreren.

Dit professionele schuimkanon van Foamaster lost veel van de problemen van zijn concurrenten op.

Dit stevige gereedschap is gemaakt van slagvast, duurzaam kunststof, waardoor het sterk en licht van gewicht is. Kunststof is ook duurzaam en bekrast of beschadigt de autolak niet. Met de ergonomische pistoolgreep kunt u het kanon stevig vasthouden, waardoor vermoeidheid wordt verminderd. Het gladde mondstuk van Foamaster zorgt ervoor dat je schuim er in een gestage stroom uitkomt, in plaats van als een druppeltje. Dit schuimkanon heeft een extra grote terugslagklep om terugstroming te voorkomen wanneer de trekker niet is ingeschakeld.

Specificaties:

 • Productafmetingen: 9,09 x 5,51 x 5,39 inch
 • Artikelgewicht: ‎1.35 pond
 • Fabrikant: Chemical Guys
 • Binnenlandse verzending: artikel kan binnen de VS worden verzonden.
PluspuntenCons
Werkt met elke hogedrukreiniger.Kan moeilijk schoon te maken zijn.
1 of 2 gallon schuimkanon.Zeep kan soms lekken.
Regelbare luchtregeling.
Zeeppomp.
Duurzame constructie.
Geweldige klantenservice.

3. Griot’s Garage BF302 Het BOSS-Schuimkanon

Elk voertuig verdient een showcar-glans, ongeacht het merk of model. Het BOSS-schuimkanon is ontworpen om uw wasresultaten in slechts één keer te verbeteren. Het maakt gebruik van Grit Guard-technologie om vuil en roet in de wasmedia op te vangen waar het geen kwaad kan. Bovendien zorgt het voor een dikke deken van smerend sop die niet uitdroogt, verf krast of was achterlaat. Een snelle doorgang met een hoogwaardige shampoo en u zult versteld staan ​​hoeveel schoner uw voertuig is!

Wanneer u uw favoriete voertuig koopt, is de kans groot dat u er trots op wilt zijn. Toch besteedt de gemiddelde autobezitter minstens een half uur aan het wassen van zijn of haar trots. Deze tijd kan aanzienlijk worden verminderd met een hoogwaardig schuimpistool.

Het BOSS Foam Cannon is het resultaat van jarenlange ervaring in het gebruik van veilige en effectieve schuimtechnologie. Het is in staat om schuim van hoge kwaliteit te produceren dat voorzichtig vuil en roet verwijdert, zelfs dik vuil en modder. De sterk geconcentreerde formule beschadigt de afwerking van uw voertuig niet, maar reinigt grondig zonder krassen of swirls te veroorzaken.

Het BOSS Foam Cannon verbetert de wasresultaten met slechts één doorgang! Het geeft je die showauto in recordtijd glans zonder swirls of krassen. De combinatie van Grit Guard-technologie, dik smerend schuim en hoogwaardige reinigingsmiddelen is onovertroffen.

Specificaties:

 • Duurzame constructie voor langdurige prestaties
 • 1/4″ snelkoppeling voor snelle en eenvoudige installatie
 • Maximale druk: 3000 PSI
 • Maximaal debiet: 5 GPM
 • Minimaal debiet: 2,5 GPM
 • Gewicht: 1,75 pond
 • Afmetingen: ‎9 x 5 x 7,5 inch.
PluspuntenNadelen
Makkelijk te gebruiken.Kan moeilijk schoon te maken zijn.
Goede kwaliteit.Het mondstuk kan moeilijk af te stellen zijn.
Betaalbaar.
Veelzijdig.
Duurzaam.
Goede klantenservice.

4. MTM Hydro 28 Speciaal Schuimkanon en Spuitpistool

MTM Hydro 28 Foam Cannon is een schuimkanon met een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs, het biedt een perfecte oplossing voor de professionele detailer die op zoek is naar een hoogwaardig hulpmiddel om hun detailingregime aan te vullen. Met slimme details en superieur vakmanschap is MTM Hydro 28 Foam Cannon gemaakt om onberispelijke reinigingsresultaten te bereiken op elk auto-oppervlak.

MTM Hydro 28 Special Foam Cannon & Spray Gun is het meest geavanceerde, hoogwaardige schuimkanon op de markt. Het is gemaakt om lang mee te gaan, eenvoudig te gebruiken en het werkt beter dan enig ander product in zijn soort.

MTM Hydro 28 Special Foam Cannon & Spray Gun is een compleet detailleringssysteem dat u een voorsprong geeft bij het verwijderen van vuil, roet en verontreinigingen van lak en wielen. Het MTM Hydro 28 Special Foam Cannon & Spray Gun is ontworpen voor professioneel gebruik door de auto detailing experts. Het is een compleet detailleringssysteem dat perfect werkt met elke autoshampoo of zeep van topkwaliteit.

Afgezien van zijn hoge prestaties is dit spuitpistool zeer eenvoudig te gebruiken. U kunt uw auto moeiteloos een minuut lang schoonmaken. De mogelijkheden om het apparaat te verplaatsen zijn talrijk. Je kunt hem omhoog, omlaag of zowel naar links als naar rechts bewegen, waardoor het een veelzijdig werkpaard is waar je nooit genoeg van krijgt. Algemeen; Het MTM Hydro 28 Special Foam Cannon & Spray Gun heeft een uitstekende schuimopbrengst, wat betekent dat het bij elk gebruik een groter gebied kan bestrijken.

Specificaties:

 • Werkt met standaard hogedrukreiniger tot 3.500 PSI.
 • Maximale druk: 250 bar 3.625 PSI.
 • Maximaal debiet: 15 L/min 1,60 GPM op gem.
 • Maximale temperatuur: 60°C (140°F) op gem.
 • Gewicht: 3,54 pond.
 • Afmetingen: 11,34 x 6,57 x 6,18 inch.
 • Snelkoppelingen: M22 x 1,5 .
 • Slanglengte: 10 m (33 ft).
 • Lengte netsnoer: 5 m (16,4 ft).
PluspuntenNadelen
Makkelijk te gebruiken.Het mondstuk kan moeilijk te verwijderen zijn.
Goede kwaliteit.Instructies kunnen duidelijker.
Betaalbaar.
Goede klantenservice.
Snelle verzending.
Eenvoudig te monteren.

5. MJJC-schuimlans 1/4 Quick Connect-Schuimkanon met Een Kwart Snelle Verbinding

Het MJJC-schuimkanon is ontworpen om dik schuim te produceren dat u op uw auto, vrachtwagen, boot of camper kunt gebruiken. Met dit schuimkanon kunt u uw voertuig sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren reinigen. Het heeft een zelfdrukkend systeem dat met weinig moeite het dikste schuim eruit blaast en alle apparatuur die je nodig hebt is inbegrepen in dit pakket!

Het MJJC Foam Cannon is het meest handige, efficiënte en gebruiksvriendelijke schuimkanon. Het wordt geleverd met een snelverbindingslijn waarmee u uw luchtcompressor en sproeikop snel op elkaar kunt aansluiten, wat u tijd bespaart. Het heeft ook een verstelbare sproeiventilator waarmee je dik schuim kunt maken en het zelfs kunt aanpassen aan de grootte van je voertuig of doel. U kunt dit ook gebruiken voor shamponeren, autowassen, glazenwassen en meer.

Dit MJJC Foam Cannon is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met een handleiding waarin alle informatie staat die je nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is je mondstuk aan het schuimkanon te koppelen met behulp van de snelkoppeling en vervolgens je luchtcompressor op het kanon aan te sluiten. Het duurt slechts enkele seconden om uw voertuig volledig onder druk te zetten en te beginnen met reinigen.

Specificaties:

 • 1/4 snelkoppeling.
 • past op de meeste hogedrukreinigers.
 • werkt met standaard hogedrukreinigertips.
 • maximale druk: 3600 PSI.
 • 7,09 x 5,51 x 5,51 inch.
 • max. debiet: 1,65 GPM.
 • verstelbaar mondstuk.
 • inclusief een snelkoppelingsadapter.
PluspuntenNadelen
makkelijk te gebruiken.de prijs een beetje hoog.
gemaakt van duurzame materialen.niet zeker hoe lang het zal duren.
makkelijk schoon te maken.
Schuimpistool ligt prettig in de hand.
Schuimpistool is lichtgewicht.
met een kwart snelle verbinding.

6. Chemical Guys EQP_310 TORQ Professioneel Schuimkanon

Laten we eerlijk zijn, oppervlakten kunnen super vies worden. Als het gaat om het exterieur van een voertuig, zijn alleen de beste wasproducten voldoende. Chemical Guys TORQ Professional Foam Cannon is speciaal ontworpen om eersteklas schuim te leveren dat effectief vuil en roet op grotere oppervlakken kan verwijderen. Het TORQ Professional Foam Cannon genereert dik en rijk schuim dat zich aan het vuil hecht om volledig af te breken en resten van oppervlakken te verwijderen. Het is de perfecte upgrade naar een standaard slang en sproeikop en is veilig voor wielen, verf, glas en plastic. Met het TORQ Professional Foam Cannon heb je alleen een waterbron, Chemical Guys autowaszeep nodig en ben je klaar om elk voertuig, groot of klein, schoon te maken.

De TORQ Professional Foam Cannon maakt gebruik van Chemical Guys schuimmanagementtechnologie om schuim op oppervlakken te verdelen en af ​​te geven. Deze technologie helpt de gebruiker het zeepsop nauwkeurig te richten en te volgen. Het TORQ Professional Foam Cannon heeft een groot formaat van 10,31 x 5,51 x 5,12 inch. Bovendien is het TORQ Professional Foam Cannon ook uitgerust met een verstelbaar roestvrijstalen mondstuk dat de schuimprestaties maximaliseert bij het wassen van elk voertuig, groot of klein.

Specificaties:

 • vloeistoftank met snelsluiting
 • Instelbare luchtstroom en zeepstroom
 • Maximale druk: 3500 PSI
 • Minimale druk: 800 PSI
 • Gewicht: 1,5 pond
 • Afmetingen: ‎10,31 x 5,51 x 5,12 inch.
 • Connector: 1/4 “snelontgrendeling”
PluspuntenNadelen
Makkelijk te gebruiken.Kan moeilijk schoon te maken zijn.
Goede kwaliteit.Niet zo duurzaam als sommige andere merken.
Betaalbaar.
Robuust.
Verstelbare sproeikop.
Goede waarde.

7. Sun Joe SPX-FC34-PRO Schuimkanon Voor SPX-Serie

Sun Joe SPX-FC34-PRO Foam Cannon is compatibel met de meeste hogedrukreinigers en krachtig, dit zeepkanon levert een instelbaar sproeipatroon en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het is perfect voor commercieel, industrieel en residentieel gebruik. Het bevat een mondstuk met een afwasmiddelknop en een grote tank van 34 ounce (0,94 liter) waarmee u voor effectieve tijd wasmiddel en zeep kunt sproeien. De fles zeep verleden in een ruimte op de bovenkant van het kanon. De zeep en het water vermengen zich de hogedrukreiniger werkt.

U kunt het sproeipatroon eenvoudig aanpassen de hogedrukreiniger draait. Het heeft een mondstukgat van 13 x 10 x 4 inch en is uitstekend geschikt voor het reinigen van gevelbeplating, dekken en voertuigen. Het kanon heeft twee sproeiers: één voor zeep, één voor water. Het zeepmondstuk maakt gebruik van een afwasmiddelknop om de verschillende hoeveelheden zeep te regelen die voor verschillende worden gebruikt.

Specificaties:

 • 34 fl oz capaciteit.
 • 1/4″ snelkoppeling.
 • Voor gebruik met elektrische hogedrukreinigers uit de SPX-serie.
 • 5 drukinstellingen.
 • Verstelbare sproeikop.
 • Zeep reservoir.
 • Opslag aan boord.
 • Ergonomische handgreep.
 • psi: max – 3600
 • gpm: max – 1.76
PluspuntenNadelen
Snelle connector.Kan niet worden gebruikt met warm water.
Makkelijk te gebruiken.Zeepreservoir is klein.
Goede waarde.
Werkt goed
Duurzaam.
Makkelijk schoon te maken.

8. Gereedschap Daily Foam Cannon Met 1/4 Inch Quick Connector

Het Tool-schuimkanon is het meest hoogwaardige, hoogwaardige, lichtgewicht en duurzame schuimkanon omdat het onze topkeuze is geweest. Het heeft een eenvoudige aan/uit-schakelaar die wordt geactiveerd door de trigger. De schakelaar is een veiligheidsvoorziening die voorkomt dat het schuimkanon wordt geactiveerd wanneer de hendel niet in de aan-stand staat.

Het wordt geleverd met een 1/4-inch snelkoppelingsmondstuk en een adapter voor tips van 1,5 mm. De schuimtip met kleine opening van 1,1 mm is opgenomen in de cilinder van het gereedschap, waardoor schuim met hogere druk kan worden gemaakt dan zijn concurrenten op de markt. Het Tool-schuimkanon heeft een veermechanisme van hoge kwaliteit om de druk van het doseergereedschap te verminderen wanneer het klaar is voor gebruik.

Een snelkoppelingsmondstuk is compatibel met een breed scala aan schuimpistolen. Het is ontworpen om schuim op een nauwkeurige, gecontroleerde manier te spuiten.

Het gereedschap wordt geleverd met een professionele draagtas om het te dragen wanneer het niet in gebruik is. Het Tool foam kanon is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een afmeting van 22 x 7 x 11 inch.

Specificaties:

 • 0,25 inch buitendiameter
 • mondstukmaat – 1,1 mm.
 • snelkoppeling – 1/4 inch.
 • maximale druk – 3000 psi.
 • maximale temperatuur – 212 graden Fahrenheit.
 • capaciteit wasmiddelfles – 1 liter / 0,22 gallon
 • gewicht – 1,37 pond.
PluspuntenNadelen
Snelkoppeling voor eenvoudige bevestiging.Kan niet worden gebruikt met hogedrukreinigers voor warm water.
Gemaakt van hoogwaardige materialen.Sommige mensen vinden het schuimkanon moeilijk te gebruiken.
Ideaal voor het wassen van auto’s.
Wordt geleverd met 1 jaar garantie.
Kan worden gebruikt met elke hogedrukreiniger.
1,1 mm opening voor een krachtige schuimspray.

9. Torq EQP323 Sneeuwschuimblaster R1 Schuimpistool

Foam Cannon werkt met hogedrukreinigers. Dompel je auto, vrachtwagen, quad of boot onder in een dikke laag schuim. De Foam Cannon is de gemakkelijke manier om uw voertuig een spabehandeling te geven. De meegeleverde 32 oz. een bus Torque sneeuwschuimwasconcentraat met onze unieke zeeptechnologie is uitstekend geschikt voor reiniging in alle seizoenen, vooral bij koud weer. Het snelkoppelingssysteem van Foam Cannon, waarvoor patent is aangevraagd, kan eenvoudig aan uw hogedrukreiniger worden bevestigd, zodat u niet voortdurend van mondstuk hoeft te wisselen. En de massief messing connectoren van de Foam Cannon zorgen voor een goede afdichting voor optimale prestaties. Torque Foam Cannon is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat bestand is tegen barsten en vervagen door blootstelling.

Het schuimkanon heeft een hogedrukreiniger. U kunt uw voertuig gemakkelijk en nauwkeurig reinigen. De zeep kan met grote kracht sproeien voor maximale penetratie en smering. Je zult verrast zijn als je het schuim ziet gegenereerd door het schuimkanon, je zou kunnen denken dat het sneeuwt. Het is zo dik dat het elke centimeter van uw auto bedekt en het wassen gemakkelijker dan ooit tevoren maakt.

Specificaties:

 • maximale temperatuur: 30 graden C
 • maximaal debiet: 8 L/min
 • maximale druk: 100 bar
 • maximale temperatuur: 30 graden C
 • maximale waterstroom: 8 L/min
 • max. psi -2000
 • gewicht: 1 pond
 • 8,25 x 8,25 x 7 inch.
PluspuntenNadelen
autoshampoo.Zwaar.
Schuim pistool.Korte slang.
Sneeuw schuim.
Schuimblaster.
Schuimlans.
Sneeuwschuimkanon.

10. Chemical Guys EQP324 Big Mouth Max Release Foam Cannon

Upgrade je detailing-game naar een hoger niveau met Chemical Guys EQP324 Big Mouth Max Foam Cannon. Ontworpen om je schuimkanon te helpen meer schuim op te blazen en meer schuim in één keer te creëren, deze combinatie van rood kanon en ring geeft je de mogelijkheid om effectiever te werken. De Foam Cannon Big Mouth Max Release van Chemical Guys is gemaakt van duurzame materialen en gaat jarenlang mee, zelfs bij intensief gebruik. Het systeem laat schuim los met een druk op de knop. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het mengen van de juiste verhouding of het opruimen van rommel. Het interne ontwerp van dit schuimkanon maakt het gemakkelijk om zeep of shampoo te vullen, zodat je snel klaar bent voor klussen.

De grote mond maakt het gemakkelijk om zeep, shampoo en andere reinigingsmiddelen in het schuimkanon te laden. De Foam Cannon Big Mouth Max Release vult net iets meer dan het vorige model, zodat je bij elke doorgang minder chemicaliën hoeft te gebruiken, wat resulteert in minder afval en minder passen tussen wasbeurten. Dit maakt uw reinigingsproces efficiënter en zorgt voor snellere klussen.

Specificaties:

 • Productafmetingen: 10 x 8,15 x 4,37 inch
 • Artikelgewicht: 1,87 pond
 • Fabrikant: Chemical Guys
 • Artikelmodelnummer: EQP324
 • Maximale druk: 2000 PSI
 • Max debiet: 5 GPM
 • Temperatuur: 140 °F / 60 °C
 • Verstelbare luchtinlaat: Ja
 • Verstelbaar schuimmondstuk: Ja
 • Zeepfles: Ja
PluspuntenNadelen
Makkelijk te gebruiken.Kan moeilijk zijn om bij te vullen.
Werkt goed.Kan moeilijk zijn om te richten.
Goede waarde.
Makkelijk schoon te maken.
Duurzaam.
Goede kwaliteit.

Wat Zijn de Voordelen Van Het Gebruik Van Een Schuimkanon?

Bij correct gebruik kan een schuimkanon een grote aanwinst zijn in de autowasprojecten. Je kunt de klus zelfs sneller klaren dan met alleen een slang, en het zal zeker een extreem beter werk doen.

7 Voordelen Van het Gebruik Van Een Schuimkanon:

 1. Schuimkanonnen werken door een grote hoeveelheid kleine belletjes te produceren die zich hechten aan olie, vuil en roet. Dat betekent dat uw waswater meer vuil van uw auto kan verwijderen dan alleen met water. Het kan ook de efficiëntie van uw waszeep verhogen, omdat de zeepbellen een groter oppervlak kunnen raken.
 2. Het tweede voordeel is dat schuimkanonnen zijn gekalibreerd om net genoeg bellen te produceren om je goed te wassen zonder te veel water te verspillen. En aangezien het een persluchtsysteem is, hoeft u zich bij het gebruik van een schuimkanon geen zorgen te maken over het verbruik van te veel water.
 3. Een schuimkanon biedt een mate van veelzijdigheid die andere methoden niet hebben. Daarom is het een van de beste methoden die er zijn voor autowasstraten en snel detailwerk aan voertuigen.
 4. Een ander voordeel van het gebruik van een schuimkanon is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over overtollig schuim dat langs de zijkanten van uw voertuig druppelt, omdat het een persluchtsysteem is. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat u in het hoofd wordt geraakt met water dat uit de slang komt.
 5. Schuimkanonnen zijn een van de meest efficiënte manieren om je auto te wassen; dit werkt vooral wanneer u aan vuilere auto’s zoals SUV’s of vrachtwagens werkt.
 6. Een ander voordeel van het gebruik van een schuimkanon is dat het heel gemakkelijk op te ruimen is wanneer het tijd is om over te schakelen naar een ander voertuig in de opstelling.
 7. Het laatste voordeel van het gebruik van een schuimkanon is dat je er ook motorfietsen mee kunt wassen.

Heb Ik Speciale Zeep Nodig Voor Een Schuimkanon?

Nee, je hoeft geen speciale zeep te gebruiken voor je schuimkanon. Je kunt elke zeep gebruiken die je wilt. We gebruiken Squeaky Clean of Brasso, maar er zijn ook veel andere merken. Als je geen voorgevulde zeep wilt kopen en je eigen zeep wilt maken, is een andere optie om een ​​Foam Cannon Booster aan te schaffen. De Foam Cannon Booster is een klein apparaat dat in het uiteinde van uw schuimkanonslang wordt gestoken en vermindert de hoeveelheid zeep die uit het schuimkanonmondstuk komt.

Tips Voor Het Gebruik Van Een Schuimkanon

Zorg voor de juiste mix van water en zeep – Je zult een beetje moeten experimenteren als het gaat om het vinden van de juiste mix. Te veel zeep zorgt ervoor dat het schuim te gemakkelijk uiteenvalt en niet goed schuimt. Als het schuim te dun is, zal het niet veel goeds doen.

Trek de trekker altijd langzaam over – Trek nooit snel aan de trekker, omdat het schuimkanon dan te snel naar buiten spuit. De juiste aanpak is om met lage druk te beginnen en deze vervolgens geleidelijk op te voeren om de perfecte hoeveelheid schuim te krijgen die uw auto nodig heeft.

Neem de tijd – Verwacht niet dat uw auto meteen helemaal schoon is. Het kost wat tijd en moeite om al dat vuil weg te schrobben. Begin met alles af te spuiten met een slang, voordat je gaat schuimen.

Combineer het schuim met een washandschoen van schapenvacht om een ​​effectievere reiniging te krijgen – Als u een schuimkanon gebruikt, kan het moeilijk zijn om al het vuil en vuil te bereiken dat op uw auto is aangekoekt. Door hem te combineren met een washandschoen van schapenvacht, kun je gemakkelijk alle delen van je auto bereiken die anders moeilijk schoon te maken zijn.

Tijdens het wassen moet je de zeep regelmatig afspuiten. Je zult merken dat dit vuil heel snel gaat plakken als je de zeep niet regelmatig afspuit. Dit is een van de grootste fouten die mensen maken bij het gebruik van een schuimkanon.

Vergeet de wielen niet – Sommige mensen hebben de neiging hun wielen te vergeten bij het schoonmaken van hun auto, maar dat wil je echt niet doen. De wielen zijn een van de smerigste onderdelen van je auto, dus geef ze veel aandacht.

Gebruik niet te veel zeep – Gebruik net genoeg zeep om goed te schuimen. Te veel zeep kan spoelproblemen veroorzaken en vlekken op uw lak achterlaten.

Je moet de juiste hoeveelheid water gebruiken – Ook bij het gebruik van een schuimkanon zul je moeten experimenteren met de juiste hoeveelheid water. Het is belangrijk dat u dit eerst op uw auto spuit voordat u zeep toevoegt.

Zorg ervoor dat je schuimkanon helemaal leeg is als je klaar bent – Controleer na elk gebruik of er nog resten in het kanon achterblijven en ruim het goed op. Als u het vol laat, kan het schuimkanon enige schade oplopen en de levensduur verkorten.

Hoe Gebruik Je Een Schuimkanon Voor Het Beste Resultaat?

Voor het beste resultaat schuimt u met een milde autoshampoo met een hoog smeervermogen, zoals Euro Foam Platinum of Torq Foam Blaster 6.

als u het beste resultaat krijgt, vul dan eerst uw schuimkanon met water en plaats uw schuimshampoo met hoge smeerbaarheid. Houd het pistool 3-5 inch van het voertuig en spuit het in een vegende beweging weg. Dit proces moet worden herhaald totdat de gewenste glans is bereikt op vuile lakoppervlakken en voor auto’s die al enige tijd niet zijn gewassen.

Gebruik na het spoelen een zeer smerende detailspray om de maximale glans naar voren te halen.

Een Schuimpistool Gebruiken: Een Paar Stappen

Het gebruik van een schuimpistool is een gemakkelijke manier om een ​​voertuig schoon te maken zonder het gebruik van water. Deze methode is geschikt voor het reinigen van wielen, roosters, deurstijlen en motorruimtes, enz. U kunt het zelfs gebruiken voor het interieur of de motorruimte, maar we raden aan om het met voldoende ventilatie te gebruiken. Een verfveilige detailleringspray helpt het oppervlak af te drogen als je klaar bent en verwijdert eventuele resten van de zeep die je hebt gebruikt.

 1. Vul het schuimpistool met uw hoogwaardige of gladmakende shampoo.
 2. Begin aan het ene uiteinde van het voertuig en begin met het spuiten van het oppervlak dat u aan het wassen bent. Begin je pas van boven naar beneden en volg het van onder naar boven voor een uniforme wasbeurt zonder druppels of plekken waar je misschien een gebied hebt gemist. Ga door totdat je alle gebieden die je schoonmaakt hebt bedekt met zeep, veeg het dan af met een microvezeldoek om overtollige zeep te verwijderen die zich op het oppervlak van de auto of het wiel heeft opgehoopt, enz.
 3. Als u klaar bent, sluit u de zeepdop of spoelt u de tank op het schuimpistool en spoelt u deze vervolgens af met water, waarbij alle zeepresten in de tank/patroon blijven, droogt u het vervolgens af met een microvezeldoek en hangt u het op om te drogen als je klaar bent.

Het schuimkanon mag nooit in het interieur van uw voertuig worden gespoeld, omdat dit als een verontreiniging wordt beschouwd. De overige gebieden waar u uw schuimpistool hebt gebruikt, moeten ook grondig worden gedroogd.

Wat is Het Verschil Tussen Een Schuimpistool, Schuimlans en Een Schuimkanon?

Het is uiterst belangrijk om het verschil te begrijpen tussen een schuimlans, schuimpistool en schuimkanon. Ze genereren allemaal schuim dat niet veel uitmaakt, maar er zijn enkele problemen die verschillen.

Schuimlansen worden over het algemeen gebruikt in een industriële omgeving waar je maar één voertuig tegelijk hebt dat gereinigd moet worden. Misschien heeft u meerdere voertuigen, maar deze bevinden zich op een ander deel van het schip waar meestal veel verkeer is. Een schuimlans wordt gebruikt op uw prominente plaatsen zoals hutten en rond mensen. Het schuim helpt voorkomen dat de cabine mistig wordt door het overtollige water en het vuil dat de zoutnevel achterlaat, op te ruimen.

Foam Guns zijn bedoeld voor gebruik in een maritieme of maritieme omgeving waar meerdere voertuigen tegelijk moeten worden schoongemaakt. Schuimpistolen worden meestal gebruikt in detailleringswinkels waar er 3-5 auto’s tegelijk moeten worden schoongemaakt. Meestal hebben schuimpistolen een drukregelaar om de druk van het gegenereerde schuim te stabiliseren.

Schuimkanonnen zijn een groter apparaat waarvoor een tuinslang moet worden aangesloten om te kunnen werken. Het kan tot 50 PSI van de slang opnemen en grote hoeveelheden schuim genereren, waardoor het ideaal is voor grotere winkels.

Schuimkanonnen worden het meest gebruikt in automatische wasstraten waar er 15-20 auto’s tegelijk gewassen moeten worden en het schuim zo economisch mogelijk moet worden aangebracht. Een schuimkanon gebruikt over het algemeen heel weinig zeep. U kunt grote voorgevulde containers met zeep erin kopen of een pomp gebruiken om uw eigen persoonlijke zeep in de schuimtank te doseren.

Een belangrijk probleem met schuimlansen of schuimpistolen is dat ze de neiging hebben om heel gemakkelijk te verstoppen. De meeste hebben kleine gaatjes in de punt zodat de zeep eruit kan komen. Ze hebben de neiging om niet lang mee te gaan als dit gat verstopt raakt, omdat de zwaartekracht de zeep naar beneden trekt in de slang en dan weer omhoog gaat in de punt van het pistool, waardoor het een bruisende puinhoop wordt als het uit je pistool komt.

Zeep-waterverhouding Voor Schuimkanonnen

Een schuimkanon is een apparaat onder druk dat vloeibare zeep en water verandert in dik, schuimig schuim. De hoeveelheid zeep die in het beste schuimkanon wordt gebruikt, is belangrijk, omdat te veel zeep de lak van uw voertuig kan beschadigen en te weinig zeep niet genoeg schuim zal creëren. De ideale verhouding tussen zeep en water voor een schuimkanon is 1:4, dat wil zeggen 1 deel zeep op 4 delen water. Deze verhouding zorgt voor een dik schuim dat zich aan uw voertuig zal hechten en vuil en roet losmaakt, zonder uw lak te beschadigen. Als je merkt dat je schuimkanon niet genoeg schuim aanmaakt, kun je de verhouding tussen zeep en water verhogen. Zorg er echter voor dat u niet meer dan 1 deel zeep op 2 delen water gebruikt, omdat dit uw lak kan beschadigen. Als u merkt dat uw schuimkanon te veel schuim produceert, kunt u de verhouding tussen zeep en water verminderen. Zorg er echter voor dat u ten minste 1 deel zeep op 6 delen water gebruikt, aangezien dit de minimale hoeveelheid zeep is die nodig is om schuimig schuim te creëren.

Leave a Comment